Kom in contact
Werken bij

Samen pionieren en grenzen verleggen

Maak kennis met Envalue, de innovatiefste vastgoedadviseur van Nederland. Daarbij hoort een nieuwe generatie taxateurs, architecten, projectmanagers en adviseurs die anders durven te denken en werken. Ben jij dit? Neem dan zeker contact op! We ontmoeten je graag voor een vrijblijvende kennismaking.

Onderdeel zijn van een datagedreven team

In een dynamische, ondernemende en energieke omgeving bouw je aan jouw carrière. Weten hoe dat is? Bekijk onze employer brandvideo!

Ons verhaal

Het unieke concept van Envalue Real Estate is ontwikkeld door goed te luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers. De vastgoedmarkt staat stil zonder eenduidige data, zonder gedigitaliseerd werkproces, zonder automatisering. Wij zijn er voor vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, financiers en niet-vastgoed professionals die op een moderne manier in control willen zijn over hun vastgoedportefeuille. Kwaliteit, snelheid, gestructureerde data en inzicht zijn hierbij sleutelwoorden in onze organisatie. Met onze innovatieve en datagedreven werkwijze kan Envalue Real Estate niet alleen hoogwaardig advies leveren, maar ook sneller anticiperen op veranderende marktdynamiek. Op die manier maken we duurzame impact op het vastgoedlandschap.

Werken bij Envalue betekent

  • Meer waarde leveren aan je klant als adviespartner
  • Meebouwen aan de toekomst van vastgoed
  • Controle over je eigen work/life-balance

Persoonlijke ontwikkeling

Of je nu net van school komt of al jaren ervaring hebt, wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Werken bij Envalue gaat daarom verder dan alleen jouw basisfunctie. Naast persoonlijke begeleiding bij jouw carrière, krijg je de kans om je ook te ontwikkelen in additionele rollen. Zoals innovatie, marketing, certificeringen en fun. Ook ontwikkel je skills die passen bij adviseurs van de toekomst. Leren coderen in Python, dashboards ontwikkelen met Power BI of data op de juiste manier interpreteren behoren bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Solliciteer

Europalaan 300 | 3526 KS Utrecht | Parkeeradres: Eendrachtlaan 246 (Europalaan 100-500)

Nieuwsgierig geworden of heb je vragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je vragen over een vacature, stel ze gerust!