Kom in contact
Inzichten

Envalue behaalt internationaal erkende ISAE 3402 Type II verklaring

Frank van Kester

Taxatiekantoor Envalue heeft van Conclude Accountants een verklaring bij het ISAE 3402 type II rapport gekregen. Met het ISAE 3402 type II rapport toont Envalue aan dat in een periode van 6 maanden de kwaliteitsmaatregelen zijn getoetst. Dat betekent dat de interne werkprocessen consistent en controleerbaar zijn.

Envalue is in 2,5 jaar flink gegroeid. Niet alleen qua aantal medewerkers, maar zeker ook in het aantal opdrachtgevers, professionaliteit van de opdrachtgevers en omvang van de taxatieopdrachten. De ISAE 3402 type II hoort bij die ontwikkeling.

 

Trots op groei

 

We zijn trots dat Envalue in korte tijd is uitgegroeid tot één van de top 8 taxatiekantoren in Nederland. Onze expertise en ervaring zetten we in voor nationale en internationale opdrachtgevers, zoals beleggers, ontwikkelaars, banken, overheden, woningcorporaties en zorgorganisaties. Door het slim combineren van taxatietechnologie en data met de expertise van de taxateur hebben onze taxaties een korte doorlooptijd en leveren wij meer inzicht bij onze opdrachtgevers.

 

Proces en risicobeheersing

 

In de afgelopen 6 maanden zijn bij Envalue de risico’s in de organisatie in kaart gebracht en is gekeken hoe deze afgedekt kunnen worden:

  • Wat zijn de risico’s op gebied van dataveiligheid.
  • Hoe wordt de klantacceptatie geborgd.
  • Hoe worden de richtlijnen van de NRVT en RICS nageleefd.
  • Hoe borg je het klachtensysteem
  • Hoe wordt ervoor gezorgd dat iedereen in de organisatie de doelen en kernwaardes kent en uitstraalt.

Mike Rutgers, partner: “Envalue acht het van groot belang voor al haar klanten een betrouwbare partner te zijn. We zijn dan ook trots op het behalen van de ISAE Type II verklaring. Een leerzaam traject dat we samen met Wendy Lammers en Jaimy Janssen van Conclude Accountants doorlopen hebben. Samen met alle collega’s hebben we de processen tegen het licht gehouden en aangescherpt waar nodig.”

 

Ontwikkeling Envalue

 

Wij zullen u middels deze nieuwsbrief regelmatig op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen bij Envalue. Binnenkort hebben wij een primeur in Nederland op het gebied van duurzaamheid!

Wilt u een keer kennismaken of met ons bijpraten over de ontwikkelingen, het uitvoeren van taxaties of iets anders? Wij komen graag langs of u bent van harte welkom in ons nieuwe kantoor aan de Europalaan 300 Utrecht voor een kop koffie.

Neem contact met mij op via frank.vankester@envalue.com.