Kom in contact
Inzichten

Envalue breidt uit met 7 nieuwe medewerkers

Met de komst van 7 nieuwe medewerkers is het team van Envalue binnen twee jaar gegroeid tot 25 professionals.

“Vanwege onze sterke groei is de behoefte aan goede mensen voor onze organisatie groot”, aldus Mike Rutgers, partner bij Envalue. “Door de inzet van onze deskundige mensen in combinatie met slimme taxatietechnologie leveren wij meer snelheid en inzicht. Met onze aanpak en groei van het team lopen wij als taxatiekantoor voorop in de vastgoedsector”.

 

Graag stelt Envalue haar nieuwe medewerkers voor.

Op 15 augustus is Zoran Siebers als Junior Consultant gestart. Zoran heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd en heeft zijn afstudeeronderzoek afgerond bij Ontwikkelingsmaatschappij Utrecht (OMU). Zoran zal het taxatieteam voor ABN AMRO Bank versterken.

Op 29 augustus zijn twee stagiaires gestart, namelijk Martijn IJdema en Willem van der Plas. De studenten gaan meewerken in het taxatieteam voor Rabobank resp. het taxatieteam voor ABN AMRO Bank.

Op 1 september zijn maar liefst 3 collega’s gestart. Bart Pilon is als Junior Consultant in het taxatieteam voor ING Bank gestart. Bart heeft zijn studie Vastgoed & Makelaardij met succes afgerond en is afgestudeerd bij ontwikkelaar en belegger Schipper Bosch. Daarnaast is per 1 september Annelies Drenth gestart als office manager. Annelies heeft hiervoor ruime ervaring opgedaan bij Cushman & Wakefield. Verder is op 1 september Ilse Albers als Junior consultant gestart. Ilse zal het taxatieteam voor Rabobank versterken en heeft hiervoor bij Sweco gewerkt.

Op 12 september is Shawn Kuijpers als junior Consultant gestart in het team Residentials. Shawn heeft de master Real Estate studies gevolgd aan de RuG en heeft werkervaring opgedaan bij Boekenrode Taxaties.

 

Envalue is zeer verheugd met de komst van deze nieuwe teamleden. De uitbreiding van het team sluit aan bij de stevige groeiambities die het meest innovatieve taxatiekantoor van Nederland heeft.