Kom in contact
Inzichten

Envalue groeit door: Jan Verhaegh nieuwe CEO

Utrecht, 30 mei 2023 – Envalue Real Estate, de meest innovatieve specialist in taxaties, daagt de vastgoedmarkt uit om te versnellen en lanceert dit najaar nog haar nieuwe complementaire activiteiten: Strategy, Transactions & Build. Envalue biedt gebruikers, beleggers en ontwikkelaars hiermee integrale vastgoedoplossingen die gebaseerd zijn op vijf pijlers: taxaties, strategie, transacties, ontwerp en projectrealisatie. Om deze groeiambities te realiseren, benoemt Envalue per 1 november 2023 Jan Verhaegh tot CEO. Envalue is onderdeel van de BORON Group. 

 

Nieuwe CEO: track record in opbouwen van vastgoedorganisaties

 

Jan Verhaegh heeft 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt en vervulde eerder diverse directiefuncties bij DTZ Zadelhoff. De laatste jaren was hij bestuurder bij Cushman & Wakefield. Jan Verhaegh: ‘Ik kijk ernaar uit om mee te bouwen aan Envalue’s propositie en ambities om met integrale oplossingen uiteenlopende strategische vastgoedvraagstukken te beantwoorden. Er is naar mijn idee behoefte aan een onafhankelijke adviseur die op basis van innovatieve en datagedreven taxaties scherpe analyses kan maken. En in het verlengde daarvan kwalitatief hoogwaardige transacties kan initiëren en projecten duurzaam kan ontwerpen en realiseren.’

 

Verdubbeling in komende twee jaar

 

Envalue ontwikkelde zich in de laatste twee jaar tot een voorloper in de snel veranderende taxatiemarkt. ‘Het team bestaat inmiddels uit 30 talentvolle en gedreven collega’s. We verwachten de komende twee jaar minimaal te verdubbelen om zo samen stappen te zetten richting een full service vastgoedadviseur die duurzame waarde creëert voor onze opdrachtgevers ’, voegt Wilbert Broekman, Managing Director BORON, toe.