Kom in contact
Inzichten

Waarom Envalue de nieuwe hotspot is voor taxatietalent!

Toekomst van taxaties

Envalue voorziet dat de taxatiemarkt er binnen enkele jaren écht anders uit gaat zien. Al 20 jaar blijkt deze markt onveranderd in haar werkwijze, terwijl de markt enorm verandert en in beweging is. Financiers, banken en eigenaren hebben behoefte aan meer snelheid, slagkracht, transparantie en gedegen advies.

 

Hier speelt Envalue dan ook op in door zich te onderscheiden van de traditionele wijze van taxeren en juist een oplossing te bieden aan de behoefte van hun klanten. Dit biedt niet alleen een beter antwoord op de vraagstelling van opdrachtgevers maar ook een meer interessante inhoud van rol voor de taxateur.

 

Vanuit het recruitment perspectief biedt Envalue enorme kansen om een goed opgeleide taxateur met ambities binnen het commercieel vastgoed aan zich te binden.

Immers bestaat het werk niet meer uit 60% à 70% uit repeterende handelingen door data en waarden in te voeren in allerhande systemen. Het werk wordt juist interessanter door de slimme toepassing van automatisering te combineren met jouw zorgvuldige analyse, marktkennis en expertise binnen jouw vakgebied als taxateur. Jouw expertise en kennis wordt optimaal ingezet als consultant.

 

Waarde toevoegen vanuit kennis en expertise

 

Je voegt waarde toe door jouw advies op maat. Zoals onder andere hoe om te gaan met verduurzaming en wat economische bewegingen voor gevolgen hebben op de (verhuur-) waarde van vastgoed.

Idealiter, zodra de markt er klaar voor is, gaat transparantie in data real time inzichten bieden aan eigenaren waardoor jouw rol als taxateur nog completer en interessanter wordt.

 

Snelheid door slimme automatisering, kwaliteit middels toegevoegde waarde van jou als taxateur en real time inzicht middels softwaretools. Jouw rol beweegt zich naar een consultant rol met als doel sparringpartner te worden van jouw opdrachtgever.

 

Teamwork works!

 

Envalue is het afgelopen 1,5 jaar sterk gegroeid. Inmiddels hebben we een team van 19 gedreven en ondernemende talenten aan ons weten te binden, ieder met hun eigen onderscheidende vaardigheden. Er heerst een fijne open cultuur, innovatie en samenwerking staan voorop!

 

De unieke visie van Envalue maakt dat onze medewerkers graag onderdeel willen zijn van de snel groeiende uitdager in de taxatiemarkt voor commercieel vastgoed.

Met volop persoonlijke ontwikkelmogelijkheden inclusief goede begeleiding en internationale ambities voor 2022, maakt dat dit een club is waar je bij wilt horen!

 

Interesse om persoonlijk kennis te maken Bij Envalue en de ‘vibe’ op kantoor te voelen om af te wegen of jij ook over het ‘juiste DNA’ beschikt? Je bent van harte welkom!

Bel, app of mail voor een afspraak Tamara Swartjes, 06 10 536 518.